Associació Antics Alumnes

8 de Març 2015

22.02.16 11:23 AM By anticsweb.santignasi

Aquest any Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi fa 120 anys.

120 anys de compromís envers la transformació educativa, i sempre en la frontera i en la cerca de l'excel·lència en els diferents àmbits de la vida institucional: evangelització i educació integral de la persona, investigació i innovació pedagògica, i compromís social. Transformar els alumnes en persones competents i compassivament compromeses, n'és l'objectiu.

En el marc de la celebració dels 120 anys, volem aprofundir en aquest compromís realitzant una sèrie d'actes on poder reflexionar, debatre i visualitzar. Us convidem a participar-hi!

L'acte central serà la taula rodona Compromís amb la transformació que tindrà lloc el dia de Sant Ignasi, el proper 8 de març a les 19 h, que vol aprofundir en el compromís de l'escola per aconseguir persones integrals com a agents transformacionals de la societat. Comptarem amb la presència de persones formades a l'escola que han transformat la realitat que els ha tocat viure i que compartiran amb els assistents, el seu procés de discerniment per trobar la idea de transformació i la perseverança per fer-la realitat.

En aquesta ocasió, la periodista, Agnès Marquès, moderarà la taula rodona integrada per:

  • Ignasi Vila, sj, Jesuïta, professor de l’escola des del 1966 fins el 2004.
  • Xavier Casanovas, director de Cristianisme i Justícia. Compartirà amb nosaltres com fer realitat l’objectiu de capgirar el món des de l’acció i la creació de pensament transformador.
  • Pepe Menéndez, director Adjunt de Jesuïtes Educació. Ens transmetrà el seu entusiasme pel desenvolupament d’un gran projecte de transformació de l’educació: l'HORITZO 2020.
  • Marta Margarit, secretària general de Sedigas, i sòcia fundadora de Zicla. És exemple de visió estratègica, capacitat d’aconseguir solucions innovadores executables, i emprenedora.
  • Manuel Castellà, cap de cirurgia cardíaca de l’hospital Clínic de Barcelona. És exemple d'innovació en cirurgia cardíaca.

Aquell mateix dia, una hora abans, a les 18 h, inaugurarem, a la sala de Juntes de l'escola, l’exposició Compromís amb la Innovació de l’escola durant la seva història.

Amb el desig de comptar amb la vostra presència, rebeu una cordial salutació.

Antoni Parellada
Director General

Si us plau, confirmeu la vostra assistència clicant aquí

anticsweb.santignasi