Associació Antics Alumnes

Projectes en curs...La Fundació Migra Studium, entitat vinculada a la Companyia de Jesús, treballa amb la població immigrant moguda per un doble objectiu:
  • Treballar en favor de la dignitat i els drets de les persones més vulnerables
  • Treballar també per sensibilitzar la nostra societat sobre el fet de la diversitat cultural i religiosa.
Ha fet una crida a la nostra Associació per cobrir les necessitats puntuals que tenen de dentistes i oftalmòlegs. Si et vols apuntar, omple aquest formulari:
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La Fundació Carles Blanch es constitueix l’any 1995 des de la comunitat educativa del Col·legi Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi per a impulsar iniciatives educatives entre la infància en risc d’exclusió social. Gestiona el Centre Sant Jaume de Badalona, on es desenvolupen diversos projectes adreçats a infants i joves que viuen situacions de risc social. 

Llegir mes: 
http://fcb.fje.edu/ 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fe y Alegría es un Movimiento de Educación Popular Integral y Promoción Social, integrado por personas en continuo movimiento que mantiene una dinámica de búsqueda permanente de respuestas a necesidades humanas.
Promueve el desarrollo de potencialidades de hombres y mujeres, impulsando la adquisición de conocimientos, habilidades, destrezas y valores.
Inserta en medios populares y marginados, asumiendo que la educación debe transformar la realidad de todas las dimensiones de la persona.Leer más: 
http://www.feyalegria.org/es L’Associació Enxartxad neix arrel de l’experiència d’un grup de joves al Txad (Àfrica) aquests darrers anys, acompanyats de dos jesuïtes. Fa ja vuit estius que s’organitza aquest projecte des de la Companyia de Jesús a Catalunya, una experiència d’intercanvi cultural i de camp de treball en aquest país que ja és el nostre germà.  

Llegir més: 
 http://enxartxad.webnode.com/ La Fundació la Salut Alta te com a misió acollir els menors i llurs famílies en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social, i acompanyar-los en els seus processos socioeducatius perquè, en un entorn plural, arribin a ser membres actius de canvi vers una societat més cohesionada i més justa. 

Llegir més: 
http://fundaciolasalutalta.org/ 

Fundació La Vinya som una entitat que treballa per atendre les persones en situació de risc social dels barris de Bellvitge i el Gornal de la ciutat d'Hospitalet. Creiem en la solidaritat com a eina transformadora de la nostra realitat social, participant així en l'esperança d'un mon més just.  

Llegir més:
https://sites.google.com/site/fundaciolavinya/ 
La formació musical Ensamble Moxos és un grup musical singular, format per una vintena de joves indígenes bolivians d’origen humil, que han aconseguit mantenir i potenciar la tradició musical de l’Amazònia boliviana, evitant la pèrdua d’aquest fenomen cultural, i esdevenint un dels principals exponents artístics de la Bolívia indígena.El grup combina veus, instruments de corda, de vent i de percussió, que acompanya amb la interpretació de danses populars. El seu repertori està format per obres de l’anomenat barroc jesuític, que és la música que caracteritzà les reduccions jesuítiques del segle XVII, així com per peces de música indígena tradicional. 

Llegir més:
https://ensamblemoxos.wordpress.com/