Associació Antics Alumnes


Qui som?

L’Associació va neixer l’any 1933, quan el P. Moisés Vigo SJ, fill de Ribes de Fresser, amb un grup de joves Antics Alumnes va pujar a la Vall de Núria per demanar a la Verge la seva protecció.


Aquesta Associació pretén principalment el foment de la companyonia, la mútua ajuda entre tots els socis, i la col·laboració amb el col·legi Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, així com amb la Companyia de Jesús, les seves Insititucions i Organitzacions que inspira, sobretot d'Antics Alumnes, a fi que la formació humana, social i cristiana rebuda pugui potenciar-se, renovar-se i actualitzar-se al llarg de la vida, en ordre a la realització del seu compromís per a ésser agents actius en la transformació del món cap a una societat més fraterna i justa, a la llum de l'Evangeli.


L'Associació té un Ideari que proclama la seva identitat i orienta la seva acció.


Organitzem anualment el "Dia de l'Antic" com a festa de l'Associació.


Publiquem la revista ESTOL quatrimestralment com a mitjà de comunicació entre tots els associats.


Col·laborem amb organitzacions no lucratives vinculades a la Companyia de Jesús i/o a antics alumnes/as del col·legi Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, amb iniciatives solidàries en àmbits d'exclusió social, soci-sanitari, infància i família, Tercera edat, Foment del voluntariat. Entre les que podem trobar, per exemple a La Fundació Carles Blanch, L’Associació Enxartxad, la Fundació Salut Alta, la Fundació La Vinya, Ensamble Moxos, La Carena, Sant Ignasi Endowment Fundetc.